4.5.2024

Allergiat ja allergeenimerkinnät

Allergiaturvallinen ruokailu puhututtaa, sillä ruokarajoitteet ovat osa monen arkea, ja me ymmärrämme tämän.

Ehkä olet huomannut, että menumme ei sisällä merkintöjä gluteenittomista tai laktoosittomista vaihtoehdoista. Syy siihen on yksinkertainen. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaista palvelua ja varmistaa, että kaikki ruokavalioon liittyvät tarpeet täyttyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Henkilökohtaista palvelua allergioista kertomalla

Kehotamme asiakkaita ilmoittamaan tarjoilijalle mahdollisista allergioista tilausta tehdessä. Tämä mahdollistaa sen, että voimme tarjota juuri sinulle sopivat vaihtoehdot. Henkilökuntamme osaa kertoa raaka-aineista ja tarvittaessa tarkastaa keittiöstä, mitä annokset sisältävät. Näin voimme varmistaa, että saat nauttia turvallisesti mieleisestäsi annoksesta.

Miksi valitsemme joustavuuden

Moni annoksemme on muokattavissa erityisruokavaliot huomioiden. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että voimme tarjota laajemman valikoiman vaihtoehtoja ja sopeuttaa aterioita yksilöllisesti. Esimerkiksi käytämme kaikissa kastikkeissamme suurusteena maissitärkkelystä vehnätärkkelyksen sijaan, ja suurin osa niistä on myös valmiiksi maidottomia. Ainoastaan aurajuustokastikkeen muuntaminen maidottomaksi on haastavampaa. Ehkä tulevaisuudessa joku tuo saataville myös vegaanisen aurajuuston!

Turvallisuus ja maku etusijalla

Pyrimme jatkuvasti kehittämään keittiöprosessejamme, jotta voimme taata turvallisuuden ja korkean laadun jokaiselle asiakkaallemme. Ruoka kuitenkin maistuu parhaimmalle, kun se voidaan nauttia ilman huolia. Oli kyseessä sitten allergia tai muu ruokarajoite. Allergiaturvallinen ruokailu on meille kunnia-asia. Kuitenkin aina tulee muistaa, että keittiötilassa käsitellään esimerkiksi gluteenia ja maitoa sisältäviä tuotteita, mutta teemme aina parhaamme pitääksemme erikoisannokset niistä erillään.

Jaa päivitys

Etsitkö lounasta Kokkolassa?

Lounasmenumme on tarjolla keskiviikosta perjantaihin ja sieltä löydät vaihtuvia herkkuja.

"Aivan erinomainen ruoka. Kerta toisensa jälkeen."

Liity postituslistalle ja voita lahjakortti

Liittymällä Peden postituslistalle voit voittaa lahjakortin ravintolaan.