Need a job?

Liity Pedrinasin tiimiin Kokkolaan

Meillä on tarjolla mielenkiintoisia töitä!

Olemme nykyaikainen työpaikka, jossa sinun on mahdollista vaikuttaa omaan työsi suunnitteluun ja työtehtäviin sekä vastuisiin kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Saat käyttää omaa luovuutta työn tekemisessä ja työskennellä toiveidesi mukaisesti vaikka molemmin puolin ravintolan tiskiä ja vaikuttaa näin tuntimääriisi. Meille tärkeintä on toimelias asenne, huumorintaju ja kyky toimia niin hiljaisina kuin kiireisinäkin hetkinä. Hyvällä asenteella pärjää näissä hommissa pitkälle! Jos meillä ei ole juuri nyt hakemaasi paikkaa auki, pidämme sinut silti mielessä seuraavaa tilaisuutta varten.

”Työyhteisössämme hyvä tekemisen meininki ja esihenkilöille hyvä keskusteluyhteys.”

Marjo, 57 v, tarjoilija

Avoimet työpaikat

Toivomme sinulta kokin koulutusta tai työkokemusta ja huomioimme myös opiskelijat. Saatat olla vastavalmistunut, kokin uraa aloitteleva tai jo kokenut konkari. Meillä pääset näyttämään kyntesi ja kasvattamaan ammattitaitoasi!

Tuntimäärät ja palkkaus sopimuksen mukaan.  Jätä vapaamuotoinen hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Tervetuloa Pedrinan tiimiin!

Tarjoilijan työhön voimme kouluttaa sinut työpaikalla, mikäli sinulla ei ole koulutusta tai aiempaa kokemusta alalta. Toivomme sinulta reipasta asennetta ja motivaatiota työn oppimiseen. Voit halutessasi työskennellä myös keittiössä esimerkiksi ruoanlaiton esivalmistelutehtävissä ja vaikuttaa näin työtuntimääriisi. 

Tarjoilija tarvitsee anniskelupassin ja kumpaankin toimeen tulee olla hygieniapassi. Mikäli sinulla ei ole näitä valmiina, autamme passien hankkimisessa. 

Tuntimäärät ja palkkaus sopimuksen mukaan.  Jätä vapaamuotoinen hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Tervetuloa Pedrinan tiimiin!

”Meillä on paljon erilaisia persoonia töissä ja kaikki saavat olla juuri sitä, mitä ovat.”

Eveliina, 20 v, tarjoilija

Hae työpaikkaa

Jätä vapaamuotoinen hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Tervetuloa Pedrinan tiimiin!

Liity postituslistalle ja voita lahjakortti

Liittymällä Peden postituslistalle voit voittaa lahjakortin ravintolaan.