12.4.2024

Suokkareilla voidaan kokeilla uusia annoksia ja tuoda takaisin vanhoja suosikkeja. 

Pedrina’sin vaihtuvat erikoisannokset ovat suokkareita, eli siis ruokalistan ulkopuolisia annoksia, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan. Joillekin juhlapäiville on omansa tai vuodenajalle. Yleensä suokkarit ovat saatavilla erikoistapauksia lukuun ottamatta viikosta kuukauteen. 

–       Listalle mahtuu aina tietty määrä ruokia ja sitä ei voi kasvattaa määrättömiin. Näin saadaan tuotua vanhoja asiakkaiden suosikkiruokia välillä takaisin. Esimerkiksi Aura Shot on sellainen annos, joka palaa suokkariksi aina silloin tällöin, kun asiakkaat sitä paljon toivovat, keittiöstä kerrotaan. 

Uuden ruokalistan rakentaminen on aina pitkä prosessi ja se vaatii hyvää suunnittelua. Kun listalle tuodaan uusia ruokalajeja, on hyvä olla jo jonkinlainen käsitys sopivatko ne asiakkaiden makuun. Ennen listan uudistamista uutuuksia käytetään suokkareina ja hyödynnetään niistä saatua palautetta. 

Pisimpään ruokalistalla on säilynyt kestosuosikki Matador´s Temptation, joka on ollut saatavilla samalla reseptillä ihan ravintolan alkuajoista asti!

–       Me pyrimme vahvasti kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja toteuttamaan niitä, eli testailkaa suokkareita ahkerasti jatkossakin ja kertokaa toiveistanne esimerkiksi meidän Instagramissa!

Tiedon ajankohtaisista suokkareista saat tarjoililjalta ja Peden somekanavista.

Jaa päivitys

Etsitkö lounasta Kokkolassa?

Lounasmenumme on tarjolla keskiviikosta perjantaihin ja sieltä löydät vaihtuvia herkkuja.

"Aivan erinomainen ruoka. Kerta toisensa jälkeen."

Liity postituslistalle ja voita lahjakortti

Liittymällä Peden postituslistalle voit voittaa lahjakortin ravintolaan.